Mijn zorg- en vakantieplek

zorgplekGelegen in grensgebied Limburg Noord Brabant, afslag Budel.

Maak gebruik van mijn unieke zorg om tot rust en op adem te komen. Voor een eerste kennismaking en sessie welbevindenzorg bezoek ik je liever aan huis. Dan kan ik beter je toestand beoordelen. Hier moet ik het nog doen met de middelen die ik heb. Ik wil met Crowdfunding mijn vakantiezorgplek financieel zien rond krijgen. Ik werd mede-eigenaar van dit pand nadat mijn geliefde tweelingbroer is komen overlijden.

Na veel verdriet dacht ik van de nood een deugd te moeten maken. Ik zag in dat deze grotere woning een ideale zorg-vakantieplek is voor mensen met dreigende ademnood. Vooral omdat ik weet dat er meer voor hen kan gedaan worden. Ik denk dan aan begeleiding in ontspannen doorademen. Is een nog minder bekende aanpak, ben een van de weinigen die dit toepast.

Of je wordt beademd, wat je liever niet wil, terwijl het anders en beter kan.
Met dit pand krijg ik de mogelijkheid om mijn droom waar te maken, met mijn kennis in zorg naar buiten komen.

Wil jij mij helpen?
zorgplekWil jij meer aandacht voor preventie in de zorg? Voor welbevinden en verlichting van ademnood? Help jij mijn droom waarmaken?
Wat als jij, met ALS of ander aandoening, een bedrag leent? Dan neem je dit terug in een verzorgd weekend en krijg je er mijn unieke zorg gratis bij!

Moet hier denken aan mensen met ALS. Ieder jaar komen er in Nederland alleen al een 500 bij. En iedere jaar overlijden er een 500 aan ademnood ellende en euthanasie… Daarom mijn vraag …. ALS 500 mensen 500 euro lenen ben ik er door heen.

Of wil jij een groter bedrag lenen? Er vaker zorg krijgen of van een verzorgd weekend genieten? Zou je het zelf niet opmaken dan kun je het doorgeven aan anderen met zo een probleemvolle aandoening of dreigende ademnood.
Bij het nemen van een verzorgd weekend krijg je er mijn “op adem komen zorg” gratis bij.

Of voor jou? Jij die grote waarde van mijn missie in ziet? Jij begrijpt dat er voor deze mensen meer moet gedaan worden. Dat er meer moet gedaan worden aan preventie. Wil jij een groter bedrag lenen? Jouw plezier ligt er dan in, dat je weet dat anderen, die het minder goed hebben, er nu zorg krijgen. Er tot rust en op adem mogen komen.

Neem contact voor vragen op of stort jouw bedrag op rekeningnummer NL 63 ASNB 0707 4657 45,
onder vermelding van: Lening vakantiezorgplek, je adres en je email.

Dit om een bewijs te ontvangen en op de hoogte te blijven van de gang van zaken.
Je doet er ons en veel anderen een groot plezier mee.

Van harte dank,

Mia